В 1-му кварталі 2019 року «Параллель» більше ніж в 2 рази збільшила податкові виплати до держбюджету України

21 травня 2019

За підсумками 1-го кварталу 2019 року компанія «Параллель» більше ніж в 2 рази збільшила податкові виплати до державної скарбниці порівняно з аналогічним періодом попереднього року.

За січень-березень поточного року загальна сума податків та обов’язкових платежів, перерахованих компанією, склала 397,42 млн грн. З них державний бюджет України поповнено на 391,80 млн грн, а місцевий – на 5,62 млн грн. Зростання податкових виплат обґрунтовано головним чином збільшенням імпортних закупівель пального.

«Компанія «Параллель» є відповідальним платником податків та здійснює свою діяльність виключно в межах українського законодавства. Ми регулярно та сумлінно сплачуємо податки до державної скарбниці, виконуємо всі соціальні зобов’язання перед нашим співробітниками, а також підтримуємо соціальні ініціативи в регіонах нашої присутності», – повідомила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області.

Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.