Переможці змагань з автозвуку отримали в подарунок пальне від «Параллели»

20 травня 2019

Автоклуб Drive2 за підтримки компанії «Параллель» вдруге провів в Запоріжжі змагання з автозвуку. Більше 30 власників потужних автомобільних аудіосистем зустрілися, що поборотися за перемогу в різних категоріях.

Класифікація учасників велась за трьома основними напрямками: фронт, сабвуфер та вихлоп. Звукові виміри жюрі фіксувало за допомогою спеціалізованої апаратури: мікрофона та сабвуфера, які необхідні для визначення рівня шуму та звукового тиску.

Переможці всіх номінацій отримали в подарунок талони на фірмове пальне Perfekt 95 від компанії «Параллель».

«Підготовка до заходу тривала майже 2 тижні. Але ми встигли все організувати на гідному рівні, – розповідає Павло Фролов, представник автоспілки Drive2 Запоріжжя. – Почули багато схвальних відгуків, як від учасників, так і від глядачів, і, що важливо, від звичайних людей, які проходили поруч. Але більше за все ми раділи, коли нас запитували про дату наступних змагань, щоб встигнути гідно підготуватися та позмагатися за призові місця»

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області.

Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.