За підтримки «Параллели» стартував Чемпіонат Донецької області з Drag Racing 2019

23 травня 2019

Початок травня в Маріуполі ознаменувався грандіозною подією – за підтримки Управління молоді та спорту міської ради відбулось відкриття сезону перегонів 1-го етапу Чемпіонату Донецької області Drag Racing 2019. Організацією заходу займалися представники суспільної організації «Автолюбители Мариуполя», Федерація автолюбителів та автоспорту Донецької області. Паливним партнером виступила компанія «Параллель».

Drag Racing є спринтерським заїздом автомобілів на дистанцію довжиною 402 метри. Для участі в заїздах зареєструвались 54 пілота з Харкова, Запоріжжя, Бердянська, Слов’янська, Мелітополя, Волновахи, Краматорська. За напруженою боротьбою в 9 номінаціях спостерігали близько 3000 глядачів.

Всі переможці, які зайняли перші місця, отримали в подарунок паливні талони на Perfekt 95 від компанії «Параллель».

«Drag Racing – дуже динамічні та азартні змагання. Ми завжди з великим ентузіазмом підтримуємо розвиток автомобільного руху в містах присутності наших АЗС. А фірмове пальне Perfekt 95, яке переможці отримали в подарунок, добре підходить для автомобілів, які беруть участь у перегонах, тому що дозволяє вберегти паливну систему, деталі та вузли камери згорання від нагару на високих швидкостях», – розповіла Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області.

Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.