Компанія «Параллель» провела суботники в межах щорічної акції «Чисте місто»

27 травня 2019

Продовжуючи реалізацію ініціатив традиційної волонтерської акції СКМ «Чисте місто» та екологічних програм в регіонах своєї присутності «Параллель» провела корпоративні суботники на всіх АЗС компанії.

Співробітники «Параллели» провели суботники та підготували території АЗС до літнього сезону. В деяких регіонах працівники долучились до прибирання зелених зон, розташованих поруч з автозаправками. А в Запоріжжі, окрім приведення до ладу ділянок, в міському парку компанією було встановлено шпаківні уздовж Алеї випускників.

«Кожного року компанія «Параллель» бере активну участь в акції «Чисте місто». Завдяки нашим зусиллям за кілька років в запорізьких парках встановлено нові лавки, висаджено хвойні дерева, закладено кленово-ясеневу алею. Цього року, продовжуючи традицію з перевтілення міста, ми провели суботники та встановили шпаківні. Сподіваємось, нові яскраві будиночки припадуть до душі птахам та порадують мешканців міста», – зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.