Літній сезон рейтингових автоквестів в Запоріжжі стартував з «Параллелью»

28 травня 2019

Наприкінці весни в Запоріжжі відкрито літній сезон рейтингових автоквестів. Компанія «Параллель» знову виступила паливним спонсором заходу.

На парковці біля СITYMALL зібралась рекордна кількість учасників – 80 команд. Були як досвідчені гравці зі стажем, так і ті, хто пробував свої сили вперше. Під час проходження дистанції учасники шукали відповіді на оригінальні та різноманітні загадки-завдання.

Призерів першого автоквесту літнього сезону 2019 року біло декілька. Всі вони отримали подарунки від «Параллели» – фірмове паливо Perfekt 95.

«У нас є успішний досвід співпраці з компанією «Параллель» в минулому сезоні автоквестів. Переможці ігор отримували в подарунок талони на фірмове пальне Perfekt 95, а також сертифікати на каву та фастфуд. Але ми не зупиняємось на досягнутому, тому продовжимо радувати учасників неординарними завданнями та, звичайно, подарунками від «Параллели», – повідомив Антон Кондрашов, організатор автоквестів в м. Запоріжжя.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.