«Параллель» нагородила кращих спортсменів на змаганнях з Drag racing в Краматорську

30 травня 2019

25 травня 2019 року в Краматорську відбувся другий етап Чемпіонату Донецької області з Drag racing. Для заїздів було обрано класичний варіант перегонів – дистанція довжиною у 402 метри. Компанія «Параллель» вручила талони на фірмове пальне Perfekt 95 призерам категорії 3.5 Street.

Змагались у швидкості та майстерності 60 пілотів. В середньому від ривкового старту до фінішу автомобілісти долали відстань в 402 метри за 12 секунд і більше.

«Ми очікували, що на заїзди прибудуть майже 100 пілотів. Але погода внесла свої корективи. Через зливу, яка не припинялась в Краматорську до обіду, частина спортсменів не приїхала. За правилами безпеки проводити подібні змагання можна лише на сухій трасі, – розповідає Антон Деменков, представник «Автомобильного клуба «БлекФокс».- Все ж з 14.00, коли погода покращилась, почалися заїзди. І ми визначили переможців в різних категоріях».

Заслужену перемогу в категорії 3.5 Street одержав Єгор Мартиненко, друге місце посів Вадим Щербак, а третє – Станіслав Дубінский. Нагородою для призерів стали паливні талони на Perfekt 95 від компанії «Параллель».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.