Офіс з роботи з корпоративними клієнтами компанії «Параллель» в місті Запоріжжя змінив адресу

07 червня 2019

Придбати паливні талони або отримати консультацію зі смарт-карток в місті Запоріжжя тепер можна в новому офісі компанії «Параллель» за адресою: вулиця Михайла Гончаренка (Панфіловців), 14.

Рішення перенести відділ з роботи з корпоративними клієнтами компанії «Параллель» в окрему будівлю було прийнято для зручності клієнтів. Відвідувачі вже з перших днів після переїзду оцінили зручність розташування нового офісу та швидкість обслуговування.

«Ми довго обирали приміщення для нового офісу, яке б в повній мірі відповідало нашим головним вимогам: зручність розташування в центрі міста та власна парковка, – розповідає, Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продаж. – Вважаю, що головне завдання – забезпечити максимальний комфорт для клієнтів компанії «Параллель», ми успішно виконали»

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.