«Параллель» до 2008 року планує розширити мережу АЗС до 16 одиниць

Інтерфакс-Україна від 5 квітня

ТОВ «Параллель-М ЛТД» (Донецьк) планує в 2007 році розширити мережу автозаправних станцій (АЗС) до 16, повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» у прес-службі компанії в четвер. Прес-служба проінформувала, що 4 квітня компанія розширила свою присутність на ринку Донецької області до десяти АЗС, відкривши три нові станції преміум-класу: дві — у Донецьку, й одну — у Макіївці.

За даними компанії, основний асортимент реалізованого на АЗС палива — високооктанові бензини й дизельне паливо, — відповідає стандартам EURO 4 і EURO 5, а також усім вимогам Європейської автомобільної хартії світових виробників. «Сьогодні ринок роздрібної торгівлі нафтопродуктами в Україні стрімко розвивається, посилюється конкуренція, особливо з приходом іноземних компаній. Крім того, з кожним роком зростає кількість імпортних автомобілів, тобто, збільшується потреба в паливі відповідних стандартів. І ми розуміємо, що споживачі оберуть тих, хто повністю виправдає їхні очікування», — цитує прес-служба генерального директора компанії «Параллель» Дмитра Кулика.

Як повідомлялося, ТОВ «Параллель-М ЛТД» з 2003 року є ексклюзивним постачальником європалива Ventus у Донецьком регіоні. Крім того, литовське АТ «Mazeikiu Nafta» і «Параллель-М ЛТД» наприкінці березня уклали ліцензійний договір, за умовами якого «Параллель» має ексклюзивне право реалізовувати бензин й дизельне європаливо Ventus у Луганську, Сумську, Кіровоградську області, а також в АРК і Севастополь.