Литовський концерн «Мажейкю Нафта» і компанія «Параллель» пролонгували договір на поставку

Електронні новини від 2 вересня

…директор ТОВ «Параллель-М ЛТД» Дмитро Кулик відзначив, що для компанії за велику честь продовжити спільну роботу з «Мажейкю Нафта».

«За нашими даними, із пропозиціями своїх послуг із реалізації палива під ТМ «Ventus» звернулося кілька компаній, однак литовський концерн вирішив продовжити договір у Донецькій області з компанією «Параллель», — сказав Дмитро Кулик.

У 2003 році компанія «Параллель» підписала договір про реалізацію європалива нового покоління: Ventus 95, Ventus 98, Ventus Diesel, — із АТ «Мажейкю Нафта». і першою в Україні, єдиною в Донбасі пропонує паливо (аналоги якого реалізується в Європі, Америці й в ін. країнах світу, окрім України), яке відповідає Євростандарту EN228 (Євро3).

Європаливо Ventus розроблене Мажейкяйским нафтопереробним заводом разом із німецьким концерном BASF і відповідає вимогам Європейської автомобільної хартії світових автовиробників.

Паливо Ventus випробуване й рекомендоване донецькими фахівцями СТО й сервісними центрами регіональних офіційних дилерів автовиробників, а також автожурналістами. Європаливо Ventus перевірене в лабораторіях міжнародного інспекційного товариства Бюро «Верітас» і ГДЦСМС. За матеріалами прес-релізу компанії «Параллель»