«Параллель» приймала Адамкуса

Московський комсомолець у Донбасі №92 від  22 листопада

Минулого тижня, як уже писав «МК у Донбасі», Донецьк відвідав президент Литви Валдас Адамкус, який зустрівся не тільки із представниками влади, але й бізнесу. Так, литовська делегація на чолі із президентом відвідала АЗС мережі «Параллель». Пан Адамкус високо оцінив результати співпраці між литовським АТ «Мажейкю Нафта» і українським ТОВ «Параллель-М ЛТД» — ексклюзивним постачальником європалива Ventus у Донецьком регіоні. За його словами, «Параллель» демонструє європейський рівень організації бізнесу і є реальним прикладом розвитку українсько-литовських економічних відносин.

Як повідомив в інтерв'ю директор ТОВ «Параллель-М ЛТД» Ігор Філімоненко, «литовські компанії, безумовно, зацікавлені в розвитку торгово-економічних відносин, і вважають нас гідними партнерами для розвитку бізнесу. Ми також зацікавлені в розвитку партнерських відносин і збільшенні обсягів поставок якісного палива, оскільки у стратегічні плани компанії “Параллель” входить розширення мережі АЗС».