Переможець акції від компанії «Параллель» їде в Європу!

10 серпня 2012

Щаслива середа, 1 серпня, виявилася для жителя м. Донецька — Сергія Райко, який в цей день з Донецька виїхав з родиною в сел. Щурове і по дорозі заїхав заправитися на улюблену заправку під ТМ «Параллель». Саме там після заправки оператор видав Сергію чек з написом «подарунковий сертифікат».

Нагадаємо, що з 5 липня по 5 серпня в мережі АЗК під ТМ «Параллель» і «PitStop» в Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській і Луганській областях пройшла моментальна акція для учасників бонусної програми КартБланш «Заправся європейськими враженнями», головним подарунком якої став сертифікат на придбання туру в Еворопу вартістю 1000 євро від туристичної компанії TUI.

У четвер, 9 серпня, відбулося урочисте вручення сертифікату переможцю акції. Директор департаменту маркетингу Ігор Евлахов побажав Сергію Райко під час поїздки вдосталь насолодитися європейськими враженнями і залишатися з компанією «Параллель» ще багато років. «Те, що виграли цей тур саме Ви — це не випадковість, а закономірність. Всі, хто залишається з нами довгий час — обов’язково стає переможцем. Ви, наскільки я знаю, є шанувальником компанії „Параллель“ вже більше п’яти років», — додав Ігор Евлахов.

При цьому переможець відзначив, що перемога в акції саме від компанії «Параллель» стала першою в його житті. Сергій також поділився, що ще не вирішив яка подорож вибрати — «Але час подумати ще є, сертифікат розрахований на рік, тому порадимося родиною — придумаємо, як ним розпорядитися. А взагалі здорово, звичайно, така удача не з кожним трапляється, а мені пощастило. Спасибі компанії „Параллель“ за такий шанс».

Крім суперподарунка1, близько 15 тисяч клієнтів виїхали з АЗК під ТМ «Параллель» з подарунками, серед яких: 400 талонів номіналом 10 літрів на паливо Perfekt (на вибір клієнта), омивачі для скла, знаки аварійної зупинки, фірмові вологі серветки, шоколад, ручки, брелоки, магніти, ароматизатори, блокноти, блокнот-магніти, футболки, сувеніри від ФК «Шахтар», запальнички, розжиги для костриці від ТМ Лікві Молі, мінеральна вода від ТМ «Природне джерело», чашки кави від ТОВ «Дім кави».

Для того щоб взяти участь в акції необхідно було заправити від 15 літрів палива Perfekt 92, Perfekt 95, Perfekt 98, Дизель Perfekt.