«Параллель» провела майстер-клас для корпоративних клієнтів

11 жовтня 2012

Компанія «Параллель», ведучий нафтотрейдер Сходу України, в рамках організованої кампанії з підготовки автомобілістів до зими, провела зустріч — майстер-клас з представниками найбільших промислових і виробничих підприємств Луганської області. Основна тема зустрічі — особливості експлуатації автомобільної техніки взимку — сьогодні актуальна для всіх компаній, які хочуть правильно підготувати свій автопарк до зимового сезону. Захід пройшов 9 жовтня в Луганську.

Директор з якості компанії «Параллель» Олександр Титов зазначив, що правильна підготовка всіх систем автомобіля до роботи в зимових умовах позбавить бізнесменів від багатьох неприємностей: «Якщо ви приділіть увагу цьому питанню вже сьогодні, ваша техніка виїде з гаражів навіть найхолодніше час, а ви зможете забезпечити підприємству максимально продуктивну експлуатацію автомобілів в період низьких температур, до того ж ви чимало заощадите на ремонті».

Слід пам’ятати, що взимку критичним фактором для нормальної роботи автомобіля стає якість палива. Комерційний директор компанії «Параллель» Лариса Степанцова , запевнила присутніх у готовності компанії «Параллель» повністю забезпечити своїх корпоративних клієнтів паливом, яке відповідає європейським стандартам якості, у тому числі арктичним дизельним паливом, надання жорсткості навіть при температурі мінус 30 градусів: «Ми завчасно уклали термконтракт з литовським партнером „Орлен Летува“, тому в нашій мережі і мережі АЗС наших партнерів — у Луганській області це мережа АЗС „Нефтепромторг“ — буде гарантовано присутні дизельне паливо, яке відповідає навіть найбільш суворих погодних умов», — підкреслила Лариса Віталіївна .

У заході взяли участь представники великих компаній Луганського регіону, такі як: ПАТ «Луганськмлин», ООО «Атлант-Логістик», ПАТ «Коровай», ДКП «Луганськелектротранс», ПАТ «Луганськгаз», ПП СВФ «АГРОТОН». Всі вони на постійній основі закуповують паливо для свого бізнесу у компанії «Параллель».