У Донецьку завершився екологічний проект «Go Green»

22 листопада 2012

З 15 вересня по 19 листопада 2012 року відбувся соціально-екологічний проект Go Green, організатором якого виступила міжнародна громадська організація AIESEC, давнім партнером якої є компанія «Параллель», великий нафтотрейдер Сходу України.

Проект проводився у форматі семінарів, інтерактивних ігор і дискусій за участю іноземних стажерів. Протягом трьох місяців студенти з Польщі та Алжиру відвідували донецькі школи і спілкувалися з учнями про екологічні проблеми та їх вирішення, ділилися екологічною обстановкою в своїй країні, проводили для хлопців активні та пізнавальні уроки англійською мовою. У цьому році в проекті були задіяні загальноосвітні школи № 1, № 2, № 5 та № 13 м. Донецька. У завершенні проекту донецькі школярі разом з іноземними гостями організували висадку молодих дерев на території своїх шкіл, доставку яких забезпечила компанія «Параллель».

«Проблема екології, на жаль, з кожним роком стає дедалі актуальнішою і прагнути до світовими масштабами. Ми впевнені, що подібні проекти приносять видимий результат — кожен крок, кожне слово і дія, спрямована на вирішення екологічних проблем, роблять наш світ краще і безпечніше» — зазначила PR-директор компанії «Параллель» Юлія Жаткіна.