«Параллель» придбала противопухлинні препарати для дитячих гематологічних відділень

16 травня 2013

Компанія «Параллель» передала першу частину допомоги, зібраної в рамках благодійного проекту «Фонд добрих справ» дитячим гематологічним відділенням лікувальних установ Донецької і Луганської областей. З моменту старту соціального проекту «Фонд добрих справ», який працює з січня, вдалося зібрати понад 40 тисяч гривень. Всі ці засоби компанія «Параллель» передала в згадані дитячі онкологічні центри для закупівлі необхідним протипухлинних препаратів і матеріалів. Також допомога спрямована на Мелітопольської станцію переливання крові, Павлоградському дитячого дошкільного закладу «Барвінок» для дітей з малозабезпечених та кризових сімей, Донецькому притулку тимчасового проживання та реабілітації бездомних осіб, інваліду 2-ї групи Павлу Зорянову — жителю Лисичанська, Луганської області.

Девіз проекту — «Допоможемо разом». У компанії закликають всіх клієнтів приєднатися до добрих справ і проявити турботу про тих, хто потребує допомоги. Зробити це дуже просто. Клієнти АЗК під ТМ «Параллель» можуть придбати спеціальні сувеніри і товари в міні-маркеті, кошти від продажу яких компанія передає на благодійність. Бонуси програми лояльності «КартБланш» теж можна обмінювати на ці сувеніри.

В рамках проекту «Фонд добрих справ» «Параллель» надає матеріальну допомогу ряду некомерційних організацій, які опікують дітей, людей з обмеженими можливостями, важкохворих. Сувеніри, серед яких символічні наклейки, браслети, брелоки і магніти можна придбати або обміняти на бонуси програми «Картбланш» у більшості міні-маркетів ZZZip!! на АЗК під ТМ «Параллель» у Донецькій, Луганській, Дніпропетровській і Запорізькій областях.

«Ми дякуємо всіх наших клієнтів, які підтримують проект і вносять свій особистий внесок у цю добру справу, — відзначає директор по зв’язках з громадськістю Юлія Жаткіна, — дуже багато людей навколо нас ще потребують нашої допомоги, тому збір коштів триватиме».

За кожну зібрану в рамках проекту копійку компанія звітує публічно. Інформація про те, куди спрямовуються кошти, зібрані з допомогою проекту «Фонд добрих справ», що публікується на сайті компанії і на офіційних сторінках в соціальних мережах.

Компанія «Параллель» регулярно надає матеріальну допомогу Обласному спеціалізованому будинку дитини м. Макіївки, Луганському будинку сімейного типу Скирдиных, Ігорю Рунчеву — молодій людині з обмеженими фізичними можливостями з Маріуполя, та іншим некомерційним структурам і приватним особам.