«Параллель» збільшила продажі в опті на 72% в 2016 році

28 лютого 2017

За підсумками 2016 року паливна компанія «Параллель» збільшила оптові продажі на внутрішньому ринку на 72%. Так, продажі великим оптом зросли на 63%, а дрібним – на 111%. Згідно зі статистичними даними імпорту нафтопродуктів, у 2016 р. компанія «Параллель» увійшла в десятку найбільших імпортерів в Україні.

Основними покупцями великих партій нафтопродуктів компанії «Параллель» стали підприємства сільськогосподарського і промислового сектору, переробні та транспортні компанії, рітейл.

У 2017 році «Параллель» має намір продовжити співпрацю з провідними виробниками якісних нафтопродуктів, а також провести диверсифікацію закупівель та оптимізацію логістики відповідно до прийнятої в компанії стратегії закупівель. Так, «Параллель» уклала прямі довгострокові контракти з НПЗ і ресурсодержателями Європи та країн СНД, у тому числі, з АТ «Орлен Летува» (Литва) і ЗАТ «БНК» (Білорусь). Крім того, нафтотрейдер має намір співпрацювати і з українськими виробниками.

У компанії відзначили, що бачать великий потенціал в розвитку напрямку оптових продажів: «Наші пріоритети в оптових поставках – це прямі контракти із заводами-виробниками та їх ресурсодержателями, без посередників. І, звичайно, оперативність і конкурентоспроможна ціна. В перспективі декількох років ми маємо намір увійти в трійку найбільших постачальників України», - підкреслила Олена Хілієнко, генеральний директор компанії «Параллель».

Вона також зазначила, що для досягнення цих цілей «Параллель» продовжує працювати над розширенням автопарку бензовозів, розвитком мережі нафтобаз і посиленням команди продавців. Також для ефективної взаємодії з клієнтами був запущений сайт http://opt.parallel.ua