«Параллель» взяла участь у виставці «АгроТехСервіс»

09 березня 2017

Компанія «Параллель», один з найбільших регіональних паливних операторів України, взяла участь у 16-й спеціалізованій агропромисловій виставці «АгроТехСервіс-2017», яка пройшла у Запоріжжі. Учасники виставки змогли ознайомитися з діяльністю компанії, дізналися про переваги співпраці з «Параллель» та постачання якісного палива великим та дрібним оптом.

Виставка зібрала понад 70 великих і малих підприємств агропромислового, банківського, автомобільного, хімічного, медіа та ІТ-сектору із Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Полтавської та Київської областей. За словами організаторів заходу, за три дні виставку відвідали понад 2,5 тисяч осіб.

«Ми вкотре переконалися, що виставки – це завжди відминна площадка для розвитку бізнесу. На таких заходах є можливість не тільки презентувати компанію, підвищити її впізнаваність, вивчити конкурентів, а також в особистих розмовах з клієнтами обговорити всі нюанси співпраці, встановити нові ділові контакти. За підсумками виставки «АгроТехСервіс» наші фахівці зібрали непоганий «урожай» нових клієнтів: фермерські господарства, автотранспортні та будівельні підприємства готові купувати у нас якісне паливо», - прокоментувала подію Олена Хілієнко, генеральний директор компанії «Параллель».

Зазначимо, що компанія «Параллель» в 2015 році вже брала участь у виставці «АгроТехСервіс». Крім того, в минулому році нафтотрейдер заявив про себе на таких агровиставках як «Золоте гроно України-2016» (Запоріжжя) та «АгроЕкспо» (Кропивницький).