«Параллель» взяла участь у проекті «Обличчя міст»

23 березня 2017

«Параллель» приєдналася до нового культурного проекту «Обличчя міст», який проходить у трьох містах Донецької області – Маріуполі, Покровську та Сєвєродонецьку. Компанія виступила паливним партнером автоквесту, присвяченого історії і пам'ятках славного міста Маріуполя.

В автоквесті взяли участь 18 команд (70 осіб) з Маріуполя. Учасники гри протягом 3,5 годин розгадували головоломки різного рівня складності. Серед учасників заходу були як новачки, так й професійні команди, що пройшли не один заплутаний та складний автоквест.

Найкраще із завданнями впоралася команда професіоналів «Uncle». Другими фінішували новачки – команда «Жах, що летить на крилах ночі», а «бронзовими» призерами стала команда «Копенгаген». Переможці автоквесту отримали талони на паливо, яке реалізується в маріупольській мережі АЗС «Параллель».

Нагадаємо, що це вже не перші інтелектуально-рухливі ігри, пов'язані з міським орієнтуванням по Маріуполю, в якому бере участь компанія «Параллель». Наприклад, у 2016 році «Параллель» підтримала маріупольський автоквест «ОПТИМАльний маршрут», де взяли участь 140 захоплених маріупольців.

Зазначимо, що фестиваль «Обличчя міст» реалізується Благодійним фондом «З країни в Україну» за ініціативи проекту «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (USBI) за підтримки Агентства міжнародного розвитку (USAID). Мета фестивалю – привернути увагу громадськості до туристичної та культурної привабливості міст Донецької області.