«Параллель» розпочала співпрацю з автодилером «Богдан-Авто Запоріжжя»

07 липня 2017

Компанія «Параллель» продовжує розвивати співпрацю з автодилерами України. Нафтотрейдер виступив паливним партнером виставки автомобілів в Запоріжжі за участю автоцентру «Богдан-Авто Запоріжжя».

На автовыставці, яка проходить в одному з торгових центрів Запоріжжя, на протязі липня-вересня 2017 року будуть представлені сучасні моделі автомобілів світових та вітчизняних марок.

«Ми вже давно та плідно працюємо з провідними компаніями-автодилерами в регіонах присутності нашого бізнесу (Audi, Honda, Mazda, Toyota, Hyundai, Skoda і Kia Motors). Протягом багатьох років «Параллель» сприяє в проведенні автовиставок, презентацій автоновинок, тест-драйвів, автоквестів, ініціаторами яких є автосалони та автоцентри. Наша успішна співпраця показує, що великі автодилери довіряють нам. В цьому році ми стали партнерами регіонального автодилера «Богдан-Авто Запоріжжя», який займається продажем та сервісним обслуговуванням автомобілів Subaru, Hyundai, Bogdan, Lada, Daewoо», - зазначила Наталя Нікешина, директор департаменту маркетингу компанії «Параллель».

Нагадаємо, що «Параллель» з 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів (ВААІД). Компанія реалізує на практиці принципи Всесвітньої паливної хартії, забезпечуючи ринок паливом європейської якості.