«Параллель» запустила у продаж ще два види бургерів

27 липня 2017

Компанія «Параллель» розширює свій асортимент товарів в дорогу. У міні-маркетах ZZZip !! у продажі з'явилися нові продукти фаст-фуду - біф-бургер і порк-бургер. Різноманітність меню дозволить компанії залучити ще більшу кількість клієнтів.

Основою обох новинок є пшенична булочка з кунжутом, мариновані цибуля та огірки. Але головна особливість у кожного бургера своя: біф-бургер начинений яловичої котлетою та томатно-гірчичним соусом, а смак свинячої котлети порк-бургера доповнює оригінальний соус барбекю.

Ще одна перевага новинок - бургери мають індивідуальну упаковку, а їх приготування займає мінімальну кількість часу.

«Більшість наших клієнтів дуже зайняті люди, і наше завдання надати їм максимально швидке та якісне обслуговування. Нові види бургерів, при приготуванні яких мінімізований людський фактор, вже припали до смаку клієнтам. Їм подобається і начинка, і оперативність обслуговування. Про це говорять результати тільки за перші два тижні продажів. Незабаром ми порадуємо своїх клієнтів ще декількома смачними і ситними пропозиціями», - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».

Новые бургеры можно приобрести уже на 18 АЗК компании в Мариуполе, Мелитополе, Курахово, Краматорске, Константиновке, Бахмуте, Покровске, Новотроицком, Северодонецке, Славянске и Святогорске. В дальнейшем новинки появятся в меню всех мини-маркетов ZZZip!!

Отметим, что на данный момент «Параллель» продает пять видов бургеров – это классические чикенбургер, гамбургер и чизбургер, а также новинки – пиф-бургер и порк-бургер. Кроме того, компания планирует добавить еще несколько видов хот-догов и активно развивать линейку готовых завтраков, обедов, ужинов и десертов.