«Параллель» - паливний партнер тест-драйву від «Богдан Авто Запоріжжя»

22 серпня 2017

Компанія «Параллель» виступила паливним партнером тест-драйву новинок світового автопрому, який недавно відбувся в Запоріжжі. Захід проходив в рамках Всеукраїнської програми # яобіраюБАХ, організованої національним автодилером «Богдан-Авто Холдинг» (БАХ).

Мета заходу – ознайомити жителів Запоріжжя та Запорізької області з модельним рядом автомобілів, які можливо придбати в автодилерській мережі «Богдан-Авто Запоріжжя».

Під час заходу були проведені тест-драйви автомобілів Hyundai Tucson, Hyundai Accent, Ravon R2, Great Wall Volex С30, Great Wall М4. Баки новеньких авто були заправлені пальним «Параллелі». Маршрут пролягав центральними вулицями Запоріжжя. Всі бажаючі змогли на власному досвіді відчути драйв і задоволення від управління сучасними автомобілями.

«Відчуття після їзди - чудові. Це була грандіозна подія для нашого міста, відчувалося, що люди прийшли на свято і отримали максимум емоцій. Обов'язково буду брати участь в інших тест-драйвах від «Параллелі» та «Богдан-Авто», - поділився враженнями після тестування автоновинок один з учасників заходу.

«Наша співпраця з регіональним автодилером "Богдан-Авто Запоріжжя" почалася недавно. Ми раді, що ще один великий автодилер України оцінив якість нашого палива, наш досвід і репутацію. Окреме спасибі автолюбителям Запорізького регіону, які вибрали нашу компанію і заправляються на наших АЗК», - зазначила Наталя Нікешина, директор департаменту маркетингу компанії «Параллель».

Відзначимо, що «Параллель» є паливним партнером виставки автомобілів в Запоріжжі за участю автоцентру «Богдан-Авто Запоріжжя». Виставка автоновинок проходить протягом липня-вересня 2017 року в одному з торгових центрів Запоріжжя.