«Параллель» розпочала зберігати паливо на нафтобазі в Запоріжжі

28 вересня 2017

Компанія «Параллель» розпочала прийом, зберігання та видачу нафтопродуктів ще на одній нафтобазі. Сховище розташоване в місті Запоріжжя, на території ТОВ «Мотор Січ-Ойл» й використовується нафтотрейдером на правах договору зберігання.

Перед початком експлуатації об'єкта фахівці «Параллелі» провели технічний аудит сховища. Підсумки оцінки показали, що рівень технічного стану нафтобази, умови збереження якості нафтопродуктів та безпека праці відповідають прийнятим в компанії стандартам.

«Ще одне сховище дозволяє нам забезпечити безперебійне постачання паливом споживачів нашого південного регіону, а також відкриває можливості для більш інтенсивної торгівлі дрібним оптом, знижує витрати на логістику та зберігання», - прокоментував подію Христо Иванчев, генеральний директор компанії «Параллель».

Зараз паливо «Параллелі» реалізується на 15 АЗС в Запорізькій області та ще на двох АЗС у Дніпропетровській області. Також у компанії є велика кількість корпоративних клієнтів в цих регіонах.

Відзначимо, що в січні 2016 року «Параллель» розпочала зберігати своє паливо на нафтобазі в м. Слов'янськ (Донецька обл.). Крім того, постачання інших АЗС і видача нафтопродуктів оптовим клієнтам «Параллель» здійснює й з нафтобази в м Дніпро.

Для ефективної взаємодії з оптовими клієнтами на початку 2017 року компанією був запущений сайт http://opt.parallel.ua