«Параллель» придбала нове холодильне обладнання для своїх АЗК

05 грудня 2017

Компанія «Паралель» придбала партію нового холодильного обладнання для своїх АЗК. Сучасні морозильні скрині призначені для зберігання продукції кафе (сосиски і булочки для хот-догів, котлети і булочки для бургерів, а також готові види бургерів).

43 холодильника марки EWT INOX (Німеччина) додатково розподілені майже на всі АЗК компанії, де є міні-маркети ZZZip !! Холодильне обладнання (внутрішня температура до -18 ° С) відповідає всім вимогам і стандартам зберігання продуктів харчування і дозволяє максимально зберігати їх властивості.

«Завдяки придбанню нових морозильників, у нас з'явилася можливість збільшити оптимальний запас продуктів для кафе і, тим самим, розширювати асортимент і збільшувати продажі на АЗК. Ми плануємо вже цього місяця додати в меню наших кафе ще один вид фаст-фуду - різні види сендвічів», - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії« Параллель ».

Нагадаємо, що на даний момент «Параллель» продає сім видів хот-догів і п'ять видів бургерів.

В цілому, «Параллель» цілеспрямовано оновлює обладнання на своїх об'єктах. Так, в 2016-2017 рр., з метою розвитку каво-послуг, на декількох АЗК була закуплена партія нових швейцарських кавоварок Franke.

Довідка: Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольною Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом. З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів. Статутний капітал ТОВ "Паралель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.