«Параллель» ввела в продаж сендвічі та каші

14 грудня 2017

Компанія «Параллель» розширює свою лінійку готової їжі. В меню міні-маркетів ZZZip !! з'явилися сендвічі та каші швидкого приготування.

Сендвіч-меню представлено поки двома видами закритих бутербродів - сендвіч з салямі і сендвіч мікс (курка і ковбаса). Кожен бутерброд має індивідуальну пластикову упаковку, що дуже зручно для автомобілістів, які «перекушують» в дорозі, а не на АЗК.

Прихильникам продуктів, багатими клітковиною і вітамінами, «Параллель» пропонує два види каш швидкого приготування: вівсянку з сухофруктами і рисову кашу з родзинками. Каші продаються в зручних стаканах з кришкою, здатних витримати заварювання гарячою водою і молоком.

«Розширюючи лінійку готової їжі, ми завжди орієнтуємося на побажання і зручність клієнтів. Готові страви дозволяють нашим клієнтам зробити вживання їжі максимально зручним як на наших комплексах, так і в дорозі, в офісі і вдома », - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії« Параллель ».

Сендвічі і каші можна придбати вже на 15 АЗК компанії в Бахмуті, Гірнику, Курахово, Краматорську, Костянтинівці, Маріуполі, Новотроїцькому, Покровське, Сєвєродонецьку і Слов'янську. Надалі новинки з'являться в меню всіх міні-маркетів ZZZip !!

Нагадаємо, що на даний момент «Параллель» продає сім видів хот-догів і п'ять видів бургерів.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольною Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом. З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів. Статутний капітал ТОВ "Паралель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.