Солодко-новорічні пропозиції від «Параллелі»

22 грудня 2017

Компанія «Параллель» приготувала для своїх клієнтів унікальну новорічну пропозицію - фірмові льодяники ручної роботи.

Цукерки виготовлені компанією «Веселі карамелі» (Запоріжжя) спеціально для «Параллелі». Солодощі виконані у вигляді милих сніговичків і ялинок, на яких нанесене лого Parallel.ua.

Оригінальні цукерки зроблені вручну і в обмеженій кількості (лімітованої партією). При виготовленні льодяників були використані тільки натуральні барвники. Солодощі вже є в продажу в усіх міні-маркетах ZZZip !!

«Свята - найпрекрасніший час їздити в гості і дарувати оригінальні подарунки. Ми вирішили полегшити завдання нашим клієнтам і випустили в продаж фірмові солодощі, які порадують і дітей, і дорослих. Адже Новий Рік та Різдво - це свята, які не мають вікового обмеження », - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».

Нагадаємо, що в 2017 році «Параллель» значно розширила свою продуктову лінійку, випустивши в продаж нові види хот-догів, бургерів, додала в меню сендвічі та каші швидкого приготування.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольною Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом. З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів. Статутний капітал ТОВ "Паралель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.