«Параллель» запустила в роботу газовий модуль в Мелітополі

12 сiчня 2018

Компанія «Параллель» запровадила в експлуатацію новий газовий модуль на одному зі своїх АЗК в Мелітополі Запорізькій області. Це перший пункт заправки скрапленим газом, знаходиться на автозаправному комплексі «Параллелі» в цьому регіоні.

Газовий модуль встановлений на АЗК «Параллель» за адресою: вул.Ломоносова, 341а. На заправці розташован наземний резервуар для зберігання скрапленого вуглеводневого газу (СВГ) обсягом 9,96 м3, а також паливно-роздавальна колонка на один пістолет. Зона заправки викладена бруківкою. Велика частина устаткування LPG-модуля українського виробництва.

Пусконалагоджувальні роботи по установці LPG-модуля здійснювала інжинірингова компанія «Лігір ІТБС» (Київ), давній партнер «Параллелі».

«Українські автомобілісти все активніше переходять на газ для заправки своїх авто. А ми завжди йдемо назустріч своїм клієнтам, надаючи їм великий вибір якісного палива », - зазначив Христо Іванчев, генеральний директор компанії« Параллель ».

Нагадаємо, що в Мелітопольському регіоні «Параллель» реалізує паливо на 6 АЗК. Взагалі, «Параллель» постачає паливо на 36 АЗК в чотирьох регіонах України - Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької і Луганської області.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом. З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів.