«Параллель» сплатила близько 660 млн грн. податків до бюджету України

01 лютого 2018

Компанія «Параллель» за підсумками роботи в 2017 році перерахувала 659,8 млн грн. податків та зборів до бюджетів різних рівнів. З них до державного бюджету «Параллель» направила 634,5 млн грн., а місцеві бюджети поповнилися на 25,3 млн грн.

Основну суму платежів (91,8%) до держбюджету склали податки на імпортні поставки палива: акцизний збір в розмірі 333,5 млн грн. та податок на додану вартість (ПДВ) в розмірі 248,8 млн грн., що були перераховані при митному оформленні нафтопродуктів.

«Навіть незважаючи на те, що наша компанія вже четвертий рік веде свій бізнес в кризових умовах, ми завжди виконуємо свої соціальні зобов'язання - виплачуємо заробітну плату нашим співробітникам, своєчасно здійснюємо податкові відрахування до бюджетів усіх рівнів» , - підкреслив Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.