Солодкий Валентин від «Параллелі»

06 лютого 2018

Компанія «Параллель» продовжує радувати своїх клієнтів смачними пропозиціями. Напередодні Дня Святого Валентина «Параллель» запустила в продаж нову партію фірмових льодяників.

Це цукерки двох видів - льодяники на паличці у формі червоно-білих сердечок і різнокольорові льодяники-бочонки в коробці. На денці кожного бочонка нанесені різні малюнки і написи.

Солодощі виготовлені компанією «Веселі карамелі» (Запоріжжя), яка вже створювала спеціально для «Параллелі» новорічні льодяники у вигляді сніговиків і ялинок. Оригінальні цукерки виготовлені вручну і лімітованої партією.

«Наш цукерковий експеримент, який ми вперше реалізували на новорічні свята, виявився вдалим. Тематичні льодяники сподобалися клієнтам. Вони відзначали, що новинка привернула їх своєю оригінальністю і прийнятною ціною. Тому ми вирішили продовжити експеримент і замовили нову партію льодяників - тільки тепер використовували «сердечну» тематику. Сподіваємося, що наша нова ідея буде також позитивно оцінена клієнтами і нехай ніхто не залишиться без подарунка на свято всіх закоханих», - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».

Солодощі вже надійшли в продаж в усі міні-маркети ZZZip !!

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольною Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом. З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів. Статутний капітал ТОВ "Паралель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.