У Запоріжжі при АЗК відкрився міні-маркет «Параллелі»

19 березня 2018

Компанія «Параллель» відкрила міні-маркет на одній зі своїх АЗС у Запоріжжі. В магазині, який працює в цілодобовому режимі, можна попити кави, перекусити, а також придбати автомобільні товари, продукти харчування, напої та інші супутні товари.

Міні-маркет знаходиться на АЗК по проспекту Соборному, 3 (Набережна Запоріжжя). Торговий зал магазину компактний і зручний, в центрі розташована каво-зона з багатофункціональною кавоваркою Franke, за допомогою якої клієнти можуть самостійно приготувати улюблений вид ароматного напою. Крім того, автомобілісти, на додаток до кави або чаю, завжди можуть перекусити різними хот-догами, бургерами або сендвічами.

Асортимент товарів магазину спеціально підібраний з урахуванням потреб проїжджаючих покупців, тут можна знайти товар від насіння до автохімії. Принцип самообслуговування, діючий у міні-маркеті, робить його максимально зручним для клієнтів.

«Не секрет, що клієнти віддають перевагу заправкам, які надають комплексний спектр послуг. В нашій мережі АЗС і АЗС-партнерів більше половини заправок вже давно є повноцінними автозаправними комплексами, де можна не тільки заправити авто, а й смачно поїсти, а також купити все найнеобхідніше у дорогу. Однак залишилися ще «холодні» АЗС, де, в основному, продається тільки паливо. Ми плануємо поступово перетворювати такі станції в зручні комплекси. Відрадно, що тепер у нас стало ще на один комфортний автозаправний комплекс більше», - зазначив Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель».

Нагадаємо, що сьогодні «Параллель» реалізує товари і здійснює продаж кави та фаст-фуду через мережу 44 фірмових міні-маркетів.

Відзначимо, що на АЗК по проспекту Соборному, 3 (Запоріжжя) встановлено 3 ТРК і один LPG -модуль. До реалізації на АЗК пропонують шість видів палива: A-92 євро, А-95 євро, А-95 Perfekt, A-92 Perfekt, Perfekt Diesel, а також зріджений газ.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.