У міні-маркетах «Параллелі» з'явилися спеціальні охолоджувачі для молока

17 квітня 2018

Компанія «Параллель» закупила додаткове обладнання для своїх кавоварок - охолоджувачі для молока марки Vitrifrigo FG10I (Італія) і марки Coolbox CW2-6L (Швейцарія). Компактні холодильники необхідні для збереження високої якості молока - одного з головних інгредієнтів при приготуванні капучіно, лате, макіато та інших кавово-молочних напоїв, які користуються великою популярністю серед клієнтів.

Міні-холодильниками для молока оснащені майже всі міні-маркети «Параллелі», де встановлені професійні кавомашини з автоматичним капучінатором. Спеціальні компактні охолоджувачі протягом довгого часу зберігають всі властивості молока та підтримують температуру рідини до + 4 ° C. Саме така температура необхідна для спінювання і створення стійкої молочної шапки у капучіно або лате.

Нові охолоджувачі, об'ємом в 2 і 4 літри, дуже компактні, економічні та прості в обслуговуванні.

«Кавові напої - це одна з найбільш затребуваних категорій товарів у наших клієнтів. Тільки в 2017 році дохід від продажу кави зріс на 23,2%, і ми плануємо нарощувати реалізацію цього напою. Але конкуренція складається з багатьох чинників і не можна недооцінювати деталі. Тому ми інвестуємо в додаткове обладнання для наших АЗК, оновлюємо парк кавоварок, проводимо різні кавові акції для клієнтів », - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».

Нагадаємо, що в 2017 році «Параллель» закупила партію сучасних кавоварок Franke (Швейцарія), які вже відмінно себе зарекомендували за півроку роботи.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.