У мережі АЗС «Параллель» стартував продаж фірмового літнього омивача

23 квітня 2018

Компанія «Параллель» почала продаж фірмового літнього омивача скла через мережу своїх АЗК і АЗК-партнерів. Засіб для очищення стекол і оптичних приладів автомобіля виготовлено українською компанією «Лінкс лабораторії» за спеціальним замовленням «Параллелі».

Цього року «Параллель» пропонує своїм клієнтам новий якісний літній склоочисник (з ароматом дині) під власною торговою маркою. Омивачі скла від «Параллелі» виготовлені на основі дистильованої води, що дозволяє більш ефективно видаляти дорожній наліт, масляні забруднення і залишки мошкари, не залишають слідів та райдужних розводів. Крім того, нові омивачі надають поверхні автомобіля противідблискуючі і антистатичні властивості, нешкідливі для здоров'я, тому що рідина не містить метанол, ацетон та інші шкідливі речовини. Використовувати склоочисник рекомендується при температурі не нижче 0 ° C.

«Якісний омивач повністю і швидко видаляє забруднення з поверхні лобового скла, підвищуючи безпеку водіння. А для нас безпека і комфорт клієнта - один з головних пріоритетів в роботі. Для зручності клієнтів ми замовили омивачі в тарах різних обсягів. Уже сьогодні на всіх наших АЗК і АЗК-партнерах можна придбати засіб для очищення скла в обсягах 2, 4 і 5 літрів », - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».

Незабаром на всіх АЗК компанії і її партнерів у продажу з'явиться літнє паливо. Перша партія сезонного ресурсу вже завезена на одну з нафтобаз, де «Параллель» зберігає своє паливо.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.