«Параллель» підтримала змагання з автозвуку в Запоріжжі

26 квітня 2018

Компанія «Параллель» і автоклуб Drive2 вперше провели в Запоріжжі змагання з автозвуку. Любителі і цінителі потужних автомобільних аудіосистем в повній мірі змогли насолодитися видовищним і вельми гучним заходом, яке пройшло на каскаді фонтанів «Райдуга».

У автозвукових змаганнях взяли участь понад 100 автомобілів, салони яких були укомплектовані різноманітними акустичними системами. Змагання проходили в трьох класах: фронт, сабвуфер і вихлоп. Звукові виміри журі здійснювало за допомогою високоточного шумоміра USB Noise Meter, призначеного для вимірювання рівня шуму і звукового тиску.

У класі Фронт, який був розділений на кілька підкласів, позначилося три переможця. У підкласі Фронт стік найбільш гучної фронтальної акустикою заводського типу була визнана аудіосистема Олексія Короля, встановлена на його Рено. У підкласі Фронт до 3-х (до трьох динаміків на двері) переможцем став Дмитро Пархоменко (Москвич). А в підкласі Фронт Unlim кращим став Дмитро Звіринський (авто GEELY CK).

Учасники класу Сабвуфер (акустична система, яка відтворює звуки низьких частот) також були поділені на підкласи - 1 сабвуфер в авто і сабвуфер Unlim. Тут переможцями стали Денис Круликовский (LADA Priora) і Ростислав Клімов (ВАЗ 2108) відповідно.

У класі Вихлоп беззаперечним призером став Леонід Гонзенко з Дніпра на своїй LADA Priora.

«Для нашого автомобільного руху це був дебютний захід з автозвуку. Але він відразу зацікавив городян, тому що глядачів прийшло в два рази більше, ніж очікувалося. Причому люди приїхали цілими сім'ями, активно коментували те, що відбувається. Тепер ми всі знаємо, які автомобілі найгучніші в місті. Спасибі компанії «Параллель», яка підтримала нашу ініціативу і виділила переможцям змагань паливні талони на бензин Perfekt-95 » - поділився своїми враженнями Павло Фролов, організатор заходу.

«Без сумніву, нам цікаві заходи, в яких беруть участь автомобілісти, і які проходять в містах, де реалізується наше паливо. Змагання з автозвуку дуже популярні серед автолюбителів усього світу. Добре, що тепер автозвуковий рух стартував і в Запоріжжі, і ми стали його паливними партнерами. У цьому місті ми продаємо своє паливо на 6 заправках, а недавно відкрили магазин при АЗК. Тому для нас важливо, щоб якомога більше автомобілістів дізналися про наше якісне паливо та стали нашими постійними клієнтами », - зазначив Христо Іванчев, генеральний директор компанії« Параллель ».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.