Найсильніші автогонщики Донецької області отримали нагороди від «Параллелі».

04 травня 2018

Компанія «Параллель» стала паливним партнером змагань DRAG RAICING Mariupol 2018. Кращі автогонщики найяскравіших і сильних класів unlim street і unlim PRO (автомобілі з найбільшим об'ємом двигуна) отримали в нагороду якісне паливо «Параллелі».

Перший етап чемпіонату Донецької області Drag Racing 2018 гонки на прискорення 402м вже традиційно пройшов на старому аеродромі Маріуполя. Організаторами заходу виступили Федерація Автомобільна і Автоспорту Донецької Області та громадська організація Автолюбителі Маріуполя за підтримки Управління Фізичної культури та спорту міської ради.

Захід був яскравим і емоційним, тому що разом зі спортсменами з різних міст - Запоріжжя, Бердянська, Слов'янська, Краматорська - приїхали глядачі і шанувальники цього виду спорту. За словами організаторів, в гонках взяли участь близько 60 автомобілів, подивитися на заходи прийшли понад 3 тисячі осіб шанувальників автомобільного спорту.

«Це було дуже видовищний, масовий і цікавий захід. Народу було дуже багато, відчувалося, що більшість глядачів - це постійні відвідувачі, тому що приїхали цілими компаніями, з дітьми. Нікому не завадила спека і те, що змагання закінчилися вже затемна. Серед спортсменів велася запекла боротьба за перемогу, кожен намагався виграти у цій гонці», - поділилася враженнями після заходу Олена Возненко, менеджер однієї з АЗС «Параллель» в Маріуполі.

Переможцями гонок в класах unlim street стали маріупольці Олександр Чупохін (1 місце) та Денис Захарчук (2 місце), а також представник Грузії Бахва Чікобави (3 місце). Призові місця в класі unlim PRO розподілилися таким чином - Микола Ковальчук з Слов'янська зайняв 1 місце, маріупольці Олександр Чупохін (2 місце) та Денис Захарчук (3 місце). Всі вони отримали в подарунок від компанії «Параллель» талони на бензин Perfekt 95.

«Увага автомобілістів Донецького та інших регіонів до цього виду гонок вражає. Приємно дивує і інтерес такої кількості глядачів. Звичайно ж, ми готові підтримувати в якості паливного партнера настільки масові автомобільні заходи і нагадувати нашим постійним або потенційним клієнтам про якісне паливо, яке ми реалізуємо» - зазначив Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.