«Параллелевці» відзначили день народження компанії спортивним святом

14 травня 2018

«Параллель» провела Другий чемпіонат з міні-футболу серед співробітників компанії. Спортивні змагання, приурочені до 23-річчя компанії «Параллель», пройшли на острові Хортиця (Запоріжжя).

На зеленій арені бази відпочинку «Металург» зустрілися 6 команд, сформовані зі співробітників АЗК і центрального офісу. Матчі проходили за коловою системою, тобто кожна команда змогла зіграти один з одним.

Вже з перших матчів визначилися лідери змагань - команди «Метеор» (Мелітополь) та «Дрім Тім» (Запоріжжя), які згодом зустрілися в фіналі. До речі, в складі Мелітопольської команди, як і в минулому році, нападником був генеральний директор компанії Христо Іванчев. За підсумками матчів, першу сходинку на переможному п'єдесталі зайняла команда «Дрім Тім» (співробітники центрального офісу), на другій сходинці розташувалася мелітопольська команда «Метеор», а бронзові медалі дісталися команді «Приазов'я» (збірна працівників АЗК з Маріуполя і Волновахи).

У« Параллелі »є свої традиції, серед яких - футбольні змагання. У минулому році, напередодні нашого професійного свята Дня нафтовика, ми вирішили відродити корпоративний футбол і провели в м. Дніпро перший чемпіонат з міні-футболу серед співробітників компанії. Цього року відкриття футбольного сезону приурочили до дня народження компанії. І хоча спортивні баталії на полі розгорталися неабиякі, а вболівальники конкурували серед кращих кричалок, ясно одне - перемогла «Параллель», - зазначив Христо Іванчев, генеральний директор компанії« Параллель ».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.