«Параллель» відсвяткувала фестиваль «ЧерешнЁво» разом з мелітопольцями

21 червня 2018

Компанія «Параллель» взяла участь у фестивалі «ЧерешнЁво», який вже багато років є візитною карткою Мелітопольщини. Переможці одного з конкурсів, що проводяться в рамках фестивалю, отримали талони на якісне паливо «Параллелі».

Черешневе свято з'явилося в календарі міських подій сім років тому завдяки «фірмовій» ягоді. Мелітопольці і гості міста з радістю стали відзначати цю дату, і з кожним роком свято стає все більш масовим і самобутнім. Головною подією свята є «Черешествіе» - костюмований парад, в якому беруть участь городяни різного віку.

«Черешня - унікальний продукт, це бренд нашого міста. Саме їй присвячується це яскраве і барвисте свято, улюблена усіма жителями Мелітополя - сказав у своєму вітальному слові Сергій Мінько, міський голова та ініціатор фестивалю.

Програма фестивалю була насичена різними заходами. Так, співробітники відділу по роботі з корпоративними клієнтами «Параллелі» взяли участь в найбільшому форумі «Агротерріторія», який зібрав виробників і покупців не тільки національного масштабу, а й представників міжнародних агроорганізацій з Канади і Туреччини.

Крім того, в рамках фестивалю проходили різноманітні конкурси та розіграші. Серед них - лотерея, в якій серед учасників свята завжди розігруються подарунки від спонсорів заходу. Цього року «Параллель» поповнила призовий фонд лотереї на 100 літрів палива.

«Мелітопольці давно знають «Параллель» і задоволені якістю нашого палива. Тому коли ведучі свята оголосили, що серед призів буде розіграно фірмове паливо Perfekt 95, народ дуже пожвавився. Вся увага була прикута до лототрону. У цей день доля була прихильною до п'ятьох щасливчиків, які і отримали паливні талони », - поділився враженнями після заходу Олександр Романов, директор групи АЗС «Параллелі» в Мелітополі.

Відзначимо, що в Мелітополі «Параллель» реалізує своє паливо і супутні товари на шести АЗК. А в січні 2018 року ввела в експлуатацію новий газовий модуль на одному зі своїх автозаправних комплексів в цьому місті. В цілому, в Запорізькій області паливо «Параллелі» можна придбати на 14 АЗК.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.