«Параллель» - паливний партнер мотокросу в Слов'янську

22 червня 2018

Компанія «Параллель» надала паливну підтримку змаганням з мотокросу, які щорічно проходять в Слов'янську Донецької області. Кращі мотоциклісти Східної України отримали в подарунок фірмове паливо «Параллелі» - бензин Perfekt-95.

У мотокросі на кубок мера Слов'янська взяв участь 71 спортсмен з Полтавської, Харківської, Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей. Підкорити трасу в кар'єрі мікрорайону Артема зібралися мотогонщики різного віку (від 10 до 56 років) і рівня підготовки. А подивитися на видовище приїхали близько 500 гостей і городян.

Традиційно заїзди проходили у 8 класах. Господарі турніру стали призерами відразу в двох класах заїздів - переможцем в класі «65 см3», як і в минулому році, став 12-річний Артур Ляшенко, а в класі «Новачки» перемогу здобув Вадим Шелест. У заїзді класу «85 см3» (вік від 25 років) вже другий рік переможцем стає Ярослав Крапівцев з Лисичанська Луганської області. Кращий результат в класі «Любителі» показав Федір Шутько з Бахмута. У ретро-заїзді (клас «Повітряне охолодження») призером був визнаний Юрій Портола (м.Валки Харківської обл.). Також були організовані заїзди для більш старших спортсменів - від 45 років і вище. У класі «Ветерани I групи» золоту медаль отримав Михайло Мороз з Старобільська Луганської обл., А в класі «Ветерани II групи» перемогу здобув Олександр Гайдар із Запоріжжя. Приз за перемогу в класі «OPEN», а також головний трофей змагань отримав полтавець Костянтин Уткін.

Переможці заїздів отримали подарунки від «Параллелі» - фірмове паливо Perfekt-95, а також медалі та почесні грамоти від Слов'янської міськради. Що цікаво, в цьому році чоловічу компанію мотокросменів «розбавила» дівчина - Тетяна Геращенко з Дніпра вперше вирішила спробувати свої сили в класі «Новачки».

«Ми вже другий рік поспіль стаємо генеральним паливним партнером мотокросу, який проходить в Слов'янську. Це по-справжньому видовищний, масовий і популярний захід, на який з'їжджаються кращі спортсмени і величезна кількість глядачів зі Східної України - нашого базового регіону. Участь в таких заходах дозволяє нам підвищити впізнаваність бренду «Параллелі» і залучити нових клієнтів », - зазначив генеральний директор компанії «Параллель» Христо Іванчев.

Відзначимо, що «Параллель» підтримує різні спортивні авто- і мотозаходи. Тільки в цьому році компанія виступила паливним партнером фестивалю ретро-автомобілів «Запорозькі врата-2018», чемпіонату України з мотокросу «Східний регіон-2018» (Краматорськ), змагань DRAG RAICING Mariupol 2018 і змагань з автозвуку (Запоріжжя).

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.