У мережі міні-маркетів «Параллелі» з'явився новий вид хот-дога

26 червня 2018

Компанія «Параллель» постійно розширює асортимент свого фірмового фаст-фуду. Нещодавно в мережі міні-маркетів ZZZip !! стартував продаж нового виду хот-догів - «Німецького».

Основу новинки становить пшенична багетна булочка. Але головним інгредієнтом нового хот-дога є соковита куряча сосиска, виготовлена з м'яса грубого помолу і приправлена часником і спеціями. Оригінальності смаку додає соус «реліш» - пікантна, трохи гострувата приправа з маринованих огірків, пряної гірчиці, цибулі і солодкого перцю.

«Ми продовжуємо знайомити наших клієнтів зі смаками кулінарних регіонів світу. У нашому меню вже є американський, український, європейський, австрійський, італійський і кавказький хот-доги. Кожен вид нашого фаст-фуду має оригінальні начинки, і навіть найвибагливіший покупець завжди знайде у нас свій улюблений хот-дог або бургер і напій до нього. В цьому році ми маємо намір запропонувати нашим клієнтам ще кілька смачних новинок», - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».

Нагадаємо, що в мережі міні-маркетів «Параллелі» продається дев'ять видів хот-догів, п'ять видів бургерів, сендвічі та каші швидкого приготування. Також компанія пропонує великий вибір напоїв: 11 видів кави, класичні та ягідні чаї.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.