«Параллель» роздала тисячі подарунків учасникам акції «Шукай букви в чеку»

19 липня 2018

Автохолодильники, екшенкамери, powerbankи, паливо та інші подарунки - а в цілому 10 тисяч призів - були розіграні в акції «Шукай букви в чеку», яка нещодавно завершилася в мережі АЗК «Параллель» і її партнерів.

Акція проходила протягом півтора місяців. За цей час в ній взяли участь понад 50 тисяч клієнтів, які є власниками карт програми лояльності КартБланш. Щоб отримати подарунки, учасникам акції необхідно було знайти букви в чеку і скласти з них слова. Також в рамках широкомаштабної акції розігрувалися моментальні призи - килимки для відпочинку на природі, омивачі, USB-зарядки і багато іншого.

«Акції, в яких присутній елемент пошуку, ігри, вже давно полюбилися нашим клієнтам. Такі заходи дарують яскраві емоції і масу вражень - про це говорять самі учасники наших розіграшів. І, звичайно ж, людям подобається отримувати подарунки. Цього року призовий фонд акції «Шукай букви в чеку» був наповнений практичними і корисними речами, які обов'язково знадобляться автомобілістам в подорожах, у відпустці, та й просто в поїздках», - зазначила Наталія Нікешіна, директор департаменту маркетингу компанії «Параллель».

Відзначимо, що маркетологи «Параллелі» щорічно проводять величезну кількість різних акцій, в рамках яких можна отримувати подарунки, купувати зі знижкою паливо і супутні товари, оформити поліси ОСАГО і скористатися сервісом технічної допомоги в дорозі, а також отримати бонуси на мийку автомобіля або чашечку кави з улюбленим хот-догом. Крім того, щомісяця клієнти отримують індивідуальні акційні пропозиції, і для їх зручності в касових чеках в окремий рядок внесені дані за індивідуальними пропозиціями, розміри знижок, загальний баланс бонусів по карті програми лояльності КартБланш.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.