«Параллель» - генеральний паливний партнер MRLP City-2018

08 серпня 2018

Компанія «Параллель» виступила генеральним паливним партнером музичного фестивалю MRLP City-2018, а також виділила паливо для автопробігу, що пройшов напередодні заходу.

Фестиваль MRLP City-2018 - найбільше музичне шоу Східної України, яке вже другий рік проводиться в Маріуполі Донецької області. Компанія «Параллель» вперше приєдналася до цієї грандіозної музичній події.

Як зазначили організатори заходу, цього року MRPL City-2018 або, як ще називають фестиваль - Казантип Приазов'я, зібрав понад 45 тис. Глядачів з різних куточків України: Харкова, Сум, Одеси, Запоріжжя, Херсона, Кривого Рогу, Тернополя, Мінська, Дніпра та інших міст.

«Маріуполь - один з пріоритетних міст, де нам цікаво вести бізнес. А такий масштабний музичний фестиваль, як MRPL City-2018 - унікальна можливість заявити про нас тим, хто ще не знайомий з компанією «Параллель» і нагадати про себе нашим постійним клієнтам. Взагалі, маріупольський фестиваль - по-справжньому великий і якісний захід, це гарна музика, яку добре знають у Європі. Я і мої колеги із Запоріжжя, Курахово, Покровська, Святогорська, які приїхали на фестиваль, отримали море позитиву, емоцій та драйву», - поділився своїми враженнями після фестивалю Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель».

Нагадаємо, що в Маріуполі «Параллель» реалізує своє паливо і супутні товари на 6 АЗК, а також надає послуги мийки автомобілів.

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК та АЗС у Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької та Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим та дрібним оптом.

З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ.