«Параллель» гарантує якість: бензин А-95 Perfekt успішно пройшов незалежну експертизу

10 квітня 2019

За результатами незалежних досліджень Інститута споживчих експертиз якість бензина А-95 Perfekt компанії «Параллель» відповідає вимогам, що встановлені стандартами.

Перевірка проб на відповідність нормативам профільного ДСТУ 7687:2015 (бензин А-95 - Евро5) проходила в сертифікованій лабораторії. Всі зразки перевірялись за однаковими параметрами – октанове число, вміст сірки та об’ємні частки ароматичних вуглеводнів та бензолу.

Звіт експертів підтвердив відповідність бензина А-95 Perfekt компанії «Параллель» усім нормам ДСТУ 7687:2015:

Октанове число (мотор. метод) (норматив – не менше 85 од.) Вміст сірки, (Евро5, норматив не більше 10 мг/кг) Об’ємна частка ароматичних вуглеводнів (Евро5, у %, не більше 35) Об’ємна частка бензола (у %, не більше 1,0)
87 5 18,2 0,49

«Результати експертизи були цілком очікуваними, тому що ми співпрацюємо лише з надійними постачальниками. Всі нафтопродукти проходять багаторівневий контроль якості. Відбір проб та перевірка пального здійснюється на всіх етапах поставки, починаючи від нафтобази та закінчуючи АЗС. Підтвердженням цих досліджень є паспорт якості та сертифікат відповідності пального ДСТУ, ознайомитись з якими можна на кожній АЗС у Куточку споживача, – говорить Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель». – Як соціально-відповідальна компанія ми цінуємо свою репутацію. Тому пильно контролюємо якість нафтопродуктів на всіх АЗС. Бо це не лише гарантія безпечної та надійної роботи автомобілів наших клієнтів, але й, в першу чергу, зниження кількості шкідливих викидів в атмосферу»

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, дочірня компанія SCM.