На АЗС компанії «Параллель» реалізується літнє пальне

13 травня 2019

До початку спекотного сезону компанія «Параллель» традиційно ввела в продаж літнє фірмове паливо – бензин, газ та дизельне пальне. Всі види палива відповідають стандартам ДСТУ та екологічним нормам Євро 5.

Використання бензину, газу або дизельного пального у відповідності до погодного температурного режиму дозволяє не лише оптимізувати фінансові витрати клієнтів, але й забезпечує безперебійну роботу автомобіля під час запуску двигуна, прогріві та експлуатації.

Літнє пальне має більш високу щільність, у ньому міститься менше летких компонентів, що практично виключає утворення парогазових корок у паливній системі автомобіля.

«Мережа наших АЗС розташовано в регіоні, де літній період відрізняється доволі високим температурним режимом. Тому традиційний перехід на літнє пальне, яке максимально адаптоване для роботи навіть у найспекотнішу погоду, дозволяє нашим клієнтам знизити витрати та зробити роботу автомобіля більш ефективною», – повідомила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області.

Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.