Компанія «Параллель» вперше здійснила танкерну поставку дизельного пального

29 липня 2019

24 липня 2019 року більше 10 тисяч тонн дизельного пального спеціально для «Параллели» доставлено по морю танкером до порту Чорноморська (Україна). Ресурс виробництва нафтової групи Hellenic Petroleum прибув з Греції.

Поставку дизельного пального виконано з урахуванням потреб одного з найбільших промислових холдингів України для забезпечення виробничих активів.

«Для «Параллели» досвід поставки дизельного пального танкером став дебютним. Наша компанія вперше повністю подолала весь цей шлях, вивчивши особливості механізму роботи. І, вважаю, все відбулось достатньо чітко, – розповів Леонід Новосельський, директор департаменту закупок та гуртових продаж. – На даному етапі ми не виключаємо можливості використання подібної практики в майбутньому, бо вважаємо цей досвід доволі перспективним варіантом забезпечення ресурсом в умовах дефіциту пального на ринку».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.