Компанія «Параллель» в півтора рази збільшила податкові виплати

08 серпня 2019

Податкові виплати компанії «Параллель» до державної скарбниці за 6 місяців 2019 року збільшились на 51% порівняно з аналогічним періодом попереднього року.

Загальна сума податків та обов’язкових платежів, виплачених компанією за період з січня по червень поточного року, склала 834,88 млн грн. До державного бюджету України перераховано 824,20 млн грн, а місцевий бюджет поповнився на 10,68 млн грн. Зростання податкових виплат обґрунтовано головним чином збільшенням імпортних закупівель пального.

«Сумлінні податкові виплати дозволяють зміцнити економіку країни, підвищують інвестиційну привабливість України, сприяють виконанню всіх соціальних обов’язків держави перед кожним українцем. Як соціально відповідальна компанія ми працюємо прозоро, стабільно та своєчасно перераховуємо податки в бюджети різних рівнів», – зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.