За підтримки «Параллели» в Запоріжжі завершився літній сезон автоквестів

05 вересня 2019

30 серпня 2019 року в Запоріжжі відбулась фінальна гра літнього сезону рейтингових автоквестів. Компанія «Параллель» традиційно підтримала проведення змагань та вручила подарунки переможцям і фіналістам.

За три місяці організатори запорізьких автоквестів провели 15 ігор, в яких взяли участь 144 команди. Все літо учасники змагалися в ерудиції, швидкості та кмітливості. В фіналі 6 найсильніших команд боролися за призові місця, тому інтрига зберігалась до останньої хвилини.

Звання переможця літнього сезону 2019 року та фірмове пальне Perfekt 95 від компанії «Параллель» завоювала команда Upgrade. Цінні призи від паливного спонсора також отримали всі учасники фінальної гри.

«Цей сезон був насиченим та динамічним. Ми намагались не просто урізноманітнити його оригінальними завданнями, але й відкривали нові локації, – поділився враженнями Антон Кондрашов, організатор автоквестів в місті Запоріжжя. – «Окрема подяка нашому паливному партнеру – компанії «Параллель», яка надавала призи для наших переможців протягом усього літнього сезону!».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Паливо компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників палива великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.