В Краматорську за підтримки «Параллели» відбувся осінній автослалом

28 жовтня 2019

26 жовтня 2019 року в Краматорську відбувся другий традиційний осінній автослалом. Організаторами змагань виступили автомобільний клуб Black Fox та Управління з Гуманітарних питань Краматорської міської ради. Паливним спонсором заходу стала компанія «Параллель».

Перед гонщиками стояло завдання – пройти трасу не лише швидко, але й технічно правильно. Напружена боротьба за призові місця йшла до останньої хвилини.

За результатами 3-х заїздів переможцем став Юрій Чорногор, на 2-му місці опинився Євген Слепухов, а 3-є місце посів Дмитро Ткаченко. Всі призери отримали кубки та пальне від компанії «Параллель».

Після нагородження чемпіони влаштували для глядачів майстер-клас з екстремального водіння. А кожен гість заходу міг побути штурманом в справжньому гоночному боліді.

«В цьому році ми вирішили присвятити наш осінній автослалом в Краматорську Дню автомобіліста, – розповів Антон Деменков, представник автомобільного клубу Black Fox. - Доречі, в змаганнях брали участь і професійні, і любительські автомобілі. Саме тому дуже цікаво було спостерігати за гонщиками, бо результати заїздів визначали буквально соті долі секунди. Дякуємо спонсорам та учасникам змагань. І вже з нетерпінням чекаємо нового автомобільного сезону в нашому місті».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Пальне компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників пального великим і дрібним гуртом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.