«Параллель» провела благодійну акцію до Дня святого Миколая

03 сiчня 2020

До Дня святого Миколая понад 200 дітей з дитячих будинків сімейного типу, реабілітаційних центрів, малозабезпечених і соціально неблагополучних сімей отримали іграшки та солодкі подарунки в рамках благодійної акції від компанії «Параллель».

З 2 до 12 грудня клієнти із Запорізької, Донецької, Луганської і Дніпропетровської областей відгукнулися на ініціативу компанії та приносили на АЗК «Параллель» іграшки в обмін на чашку кави.

Зібрані іграшки, а також солодкі подарунки представники компанії передали дітям із дитячих будинків сімейного типу, реабілітаційних центрів, малозабезпечених і соціально неблагополучних сімей. Всього охоплено понад 200 дітей у Запоріжжі, Мелітополі, Павлограді, Лисичанську, Маріуполі, Краматорську та Слов'янську.

«Компанія «Параллель» бере активну участь у громадському житті регіонів своєї присутності, регулярно надаючи підтримку соціально незахищеним верствам населення. Особливо важливе для нас питання щасливого дитинства, тому ми систематично надаємо адресну допомогу, проводимо благодійні акції та підтримуємо добрі ініціативи, спрямовані на поліпшення життя дітей з непростою долею», - зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Пальне компанії «Параллель» сьогодні продається на 59 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької і Луганської областей.

Компанія є одним з найбільших українських постачальників пального великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, дочірня компанія SCM.