«Параллель» поповнила бюджет України 1,71 млрд. грн.

05 лютого 2020

Компанія «Параллель», один з найбільших регіональних операторів ринку нафтопродуктів України, у 2019 році перерахувала 1,71 млрд. грн. податків і зборів до бюджетів різних рівнів. З них у центральний бюджет «Параллель» направила 1,69 млрд. грн., а місцеві бюджети поповнилися на 21,2 млн. грн.

Основну суму платежів (91,3%) до держбюджету склали податки на імпортні поставки пального: акцизний збір у розмірі 859 млн. грн. і податок на додану вартість (ПДВ) у розмірі 702 млн. грн., що були перераховані при митному оформленні нафтопродуктів.

«Компанія «Параллель» у своїй діяльності керується принципами відкритості та чесності перед клієнтами і державою. Питання сплати всіх податків для нашого підприємства завжди одне із пріоритетних. У такий спосіб ми можемо активно нарощувати свій внесок у розвиток нашого регіону і України в цілому, зміцнювати економіку країни. Такий підхід сприяє фінансуванню медицини і освіти, інфраструктури міст і сіл, впливає на своєчасні виплати субсидій і пенсій», - зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».