Ще 1 АЗК компанії «Донбаснафтопродукт» убрався в кольори ТМ «Параллель»

21 лютого 2012

Ще 1 АЗК компанії «Донбаснафтопродукт», розташований в м. Курахове на вул. Маяковського, 2«з», з 21 лютого офіційно працює під брендом «Параллель». Таким чином, уже 5 заправок, якими керує «Донбаснафтопродукт», використовують торгову марку «Параллель» у рамках відповідного договору.

«Улюблені для автомобілістів стандарти якості та обслуговування бренду «Параллель» стають ще ближче до наших клієнтів завдяки співпраці з нашим давнім стратегічним партнером — компанією «Донбаснафтопродукт», — зазначила директор компанії «Параллель» Олена Хілієнко.

Нагадаємо, згідно з маркетинговим дослідженням, що його провела в грудні 2011 року незалежна група компаній в галузі дослідження громадської думки та ринків Research & Branding Group, 51% автомобілістів Донецької області найчастіше заправляють свій автомобіль на АЗС під ТМ «Параллель». У Луганській області так поступають 28% опитаних водіїв. Компанія «Параллель» поставляє паливо в мережу АЗС ТОВ «Донбаснафтопродукт» з 2008 року.

Паливний асортимент ребрендованої АЗК включає фірмове паливо компанії «Параллель» під ТМ Perfekt, а також якісне паливо вітчизняних виробників. Все реалізоване паливо проходить багаторівневий контроль акредитованої лабораторії нафтопродуктів «Параллелі». На території АЗК розташовано міні-маркет під ТМ ZZZip!!, де реалізуються продукти харчування та супутні товари, в асортименті є фірмова кава латте.

На АЗК можна розплачуватися готівкою, банківськими картами, бонусами програми лояльності «КартБланш», паливними талонами і картками.

Довідка

ТОВ «Параллель-М ЛТД» — оператор мереж з 81 АЗС і АЗК, 76 з яких працюють під брендом «Параллель» (Донецька, Луганська, Дніпропетровська і Запорізька області), 4 АЗС — під брендом «Гефест» (Кіровоградська, Запорізька області і АР Крим) і 1 АЗК під торговою маркою PitStop (м. Донецьк).

«Параллель» виступає постачальником світлих нафтопродуктів для мереж АЗС компаній «Донбаснафтопродукт» і «Нафтопромторг» (44 АЗС в Донецькій і Луганській областях). Ще 5 АЗС компанії «Донбаснафтопродукт» працюють під ТМ «Паралель» на підставі відповідного договору.

Статутний капітал ТОВ «Параллель-М ЛТД» контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ. 100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.