Новини

Андрій Собко очолив «Параллель»

Андрій Собко очолив «Параллель»
16/02/2021

16 лютого 2021 року генеральним директором компанії «Параллель» став Андрій Олександрович Собко.

Декілька років він обіймав керуючі посади в інших компаніях, де проявив себе як сильний, ефективний та мудрий лідер. У сфері нафтобізнесу працює 14 років. Має активну життєву позицію та твердий характер. Професійне оточення поважає Андрія Олександровича за чесність, професійні досягнення та відданість у всьому, що він робить.

«Для мене велика честь очолити професійну команду, яка змогла на такому динамічному і складному ринку не тільки побудувати бізнес, а й стати одним з лідерів на сході країни. Це надихає на досягнення. Компанія має амбіційні плани щодо ринку України та готується до нового кроку вперед.
Попереду багато цікавих проектів: масштабний розвиток мережі, якісне форматування, інноваційні рішення у бізнес-процесах, підвищення ефективності обслуговування та оновлення обладнання лабораторії якості.
Планів дуже багато, але найважливіше - сконцентруватися на їх якісній реалізації у реальних умовах. Конкурентне середовище вимагає швидкої реакції, нестабільний економічний простір тримає в тонусі, а вибагливість клієнтів стрімко зростає. Тому дуже важливо тримати руку на пульсі змін та зберігати спокій з рівновагою в роботі. Наша мета - бути кращими! Інакше і бути не може!» - повідомив новий генеральний директор «Параллелі» Андрій Олександрович Собко.