Новини

Благодійний фестиваль пройшов за підтримки «Параллелі»

Благодійний фестиваль пройшов за підтримки «Параллелі»
10/12/2019

Відчути себе зірками і виступити разом із відомими артистами на великій сцені - таку заповітну мрію дітей з непростою долею виконав благодійний фестиваль «Гармонія сердець», який відбувся в Запорожжі 1 грудня за підтримки компанії «Паралель». 

Головними героями фестивалю краси і талантів стали майже півсотні вихованців інтернатів Запоріжжя і області, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

«Компанія «Параллель» вважає своїм обов'язком протягнути руку допомоги і виконати мрію дітей, життя яких, на жаль, позбавлене батьківської любові. Тому ми регулярно намагаємося підтримувати подібні ініціативи», - прокоментувала Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

Зазначимо, що організаторами благодійного фестивалю «Гармонія сердець» є волонтерська група «AngelS», благодійний фонд «Імпульс.ЮА», служба у справах дітей Запорізької обласної державної адміністрації та служба у справах дітей Запорізької міськради. Спонсором пального щорічно є компанія «Параллель».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Пальне компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької і Луганської областей.

Компанія є одним з найбільших українських постачальників пального великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, дочірня компанія SCM.