Новини

Клієнти «Параллелі» й експерти позитивно оцінили нове вітчизняне пальне

23/11/2018

Бензин А-92 євро, продажі якого нещодавно стартували в мережі АЗК «Параллель» і її партнерів, отримав позитивні відгуки клієнтів компанії. Позитивно оцінили нове пальне і експерти, які провели незалежне дослідження бензину А-92 євро.

Вітчизняний бензин А-92 євро, що реалізує «Параллель», повністю відповідає стандарту євро-5 і ДСТУ 7687-2015 «Бензини автомобільні ЄВРО». За своїми технічними, експлуатаційними та екологічними характеристиками цей бензин не поступається закордонним аналогам. Вітчизняне пальне досить швидко стало популярним у клієнтів «Параллелі». Про це свідчать дані опитування, проведеного компанією.

а-92 евро_web.jpg

«Я вже давно клієнт «Параллелі», і мене завжди влаштовувала якість вашого пального. Але ціни на бензин нині «кусаються», а на газ переходити поки не планую. Вирішив спробувати нове пальне, яке нещодавно з'явилося на ваших заправках у нашому місті. Спочатку з побоюванням заправився А-92 євро, але вже через тиждень зрозумів, що буду «годувати свою ластівку» тільки українським пальним, та ще за такою приємною ціною», - розповів у ході опитування Олексій з Сєвєродонецька Луганської області.

«Чудовий бензин, цей 92-й євро! Боявся, що буде «бодяга», витрата збільшиться або двигун буде шуміти, але ж ні - все нормально, мій «Ланос» «почувається» добре. І головне - ціна прийнятна», - так відреагував на нове пальне Володимир із Запоріжжя.

«Перш ніж спробувати щось нове завжди детально вивчаю питання: читаю офіційні джерела, дивлюся, що пишуть на форумах, слухаю друзів. Так було і з новим вітчизняним бензином А-92 євро. Почув/побачив позитивні відгуки, дізнався, що це пальне продається на АЗК «Параллелі». Тільки тоді зважився заправитися. Хороший бензин, кондиційний. Заправляти буду тепер тільки цим бензином», - висловив свою думку Іван з Маріуполя.

«Моя робота - автомобільні перевезення. З урахуванням цін на бензин, звичайно, довелося економити. Став заправлятися на АЗС, де 92-й дешевше, і начебто імпортний ресурс. Але якість пального залишала бажати кращого. Уже почав підраховувати збитки, якщо повернуся до більш дорогого бензину. Але тут побачив, що на «Параллелі» стали продавати український бензин, і, як показала практика, це якісний продукт. І ціна мене цілком влаштовує», - поділився своїми враженнями Олександр з Мелітополя.

Експерти Інституту споживчих експертиз (Київ) також підтвердили думку автомобілістів, провівши власний аналіз пального. Вивченню піддали зразки бензину А-92 євро, який реалізується в Україні багатьма паливними операторами і користується популярністю серед автомобілістів через більш низьку ціну. В рамках дослідження, проведеного за моторним методом, були проаналізовані такі показники, як октанове число, хімічний склад пального, вміст сірки й етанолу.

«Дослідження показали, що все більше продавців продають неякісне пальне, але радує той факт, що є мережі, які не економлять, купують якісний ресурс українського виробництва, адже репутація на конкурентному ринку коштує дуже дорого», - зазначив Юрій Чорнобривець, директор Інституту споживчих експертиз .

Для дослідження також були відібрані проби бензину А-92 євро, що реалізує «Параллель». Результати перевірки показали, що вітчизняне пальне повністю відповідає нормативам стандарту Евро5 (табл). Подробиці дослідження можна дізнатися на сайті http://expertise.in.ua/.

«Клієнт завжди своїми грошима голосує «за» або «проти» якості товару. Вітчизняне пальне, в якості експерименту, ми запустили в продаж в середині минулого року тільки на третині наших заправок. Протягом року уважно вивчали зворотний зв'язок від наших клієнтів. І тільки три місяці тому ввели даний вид пального на всіх АЗК нашої мережі і АЗК партнерів. На сьогодні ми відзначаємо, що продажі бензину А-92 євро у нас виросли в 4 рази, а загальна реалізація бензинів 92-ї марки збільшилася на 25% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року», - зазначила Наталія Нікешина, директор департаменту маркетингу компанії «Параллель».